Vacature – Administratief Medewerker – Deeltijds

  • Post author:
  • Post category:Nieuws

Job omschrijving:
Wij bieden u een veelzijdige, inhoudelijke, deeltijdse administratieve job.
Het communiceren via telefoon, mail en per brief zal zeker tot uw taken behoren. Verder biedt u allerhande administratieve ondersteuning. Wij kunnen u een gevarieerd takenpakket garanderen. Uw taken zullen groeien naarmate je de gebouwen, regelgeving en werkwijze van ons kantoor leert kennen en kan aangepast worden aan uw vaardigheden.

Profiel:
In eerste instantie zoeken wij een administratieve duizendpoot die vlot met de standaard software pakketten kan werken (Word, Excel, Outlook, liefst ook pfd-creator) en geen schrik heeft zich de bedrijfsspecifieke beheer-software eigen te maken.

Aangezien wij veel belang hechten aan een duidelijke en heldere communicatie verwachten we iemand die vlot, correct en gepast kan reageren en dit zowel telefonisch, persoonlijk, per mail als per brief. Daarbij is een perfecte kennis van het Nederlands cruciaal. Kennis van Frans en Engels, geschreven en gesproken, is een groot pluspunt.

Om tot een goed resultaat te komen voor onze klanten moeten we samenwerken, met elkaar en met de aannemers die technische werken uitvoeren. Een positieve teamgeest is dan ook noodzakelijk.

Wij hopen op een enthousiaste en betrokken medewerker die zeer discreet te werk kan gaan en integriteit hoog in het vaandel draagt. Wij verwachten een ruime interesse in het beheren van vastgoed en een vastberadenheid om de specifieke regels te leren kennen en te respecteren.

Kennis van de dubbele boekhouding is een bijkomende troef en kan het takenpakket verruimen waarbij u mee de facturen van de residenties kan boeken.

Aanbod:
In deze zeer afwisselende job zal u gaandeweg zeker ruime verantwoordelijkheden bekomen. Het gaat om een deeltijdse job waarbij de dagen en uren van tewerkstelling onderling kunnen bepaald worden. In eerste instantie zal u tewerkgesteld worden in Bassevelde. Zodra het nieuw kantoor klaar is verhuizen we onze met het kantoor naar Boelare in Eeklo.

Deze vacature is voor een vaste indienstname.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons.
Solliciteer met CV naar beheer@dyproso.be